bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Dynamoer og startere fra Borg & Beck og Japanparts

 

Høsten 2015 fyller vi vårt lager med dynamoer og startere fra produsentene Borg & Beck og Japanparts. Felles for begge produsenter er at deres produkter ikke har pant, og våre kunder slipper derfor dyr returfrakt på de brukte komponentene.

 

Borg & Beck leverer utelukkende fabrikknye komponenter, fra Japanparts får vi begge deler, både nye og overhalte.

Felles for begges produkter er særdeles konkurransedyktige priser og god kvalitet.

 

 

Norsk Bytte System (NBS) Dynamo - Startere

NBS er en av våre leverandør av dynamo og startere. NBS består av flere store leverandører samlet i ett system. Dette er gjort for å til enhver tid ha og et bredt spekter til de greie priser. NBS kan levere alt av dynamoer og startere til bil, båt, last og anleggsmaskiner. Vi kan enkelt supplere våre kunder med NBS sine produkter.

 

Iskra er en leverandør av fabrikknye dynamoer og starter. Iskra leverer kun til den europeiske bilparken, samtidig som de er den største originalleverandør til verdens store og kjente traktorfabrikker. Marine og last er også en av Iskra's sterke sider.

 

Wilson er en av verdens største renoveringsfabrikker på dynamo og startere, de leverer alt til amerikanske biler anleggs- og industri maskiner.

 

Det er også mulig å bestille mindre kurante delenummer fra vår leverandør, da med leveringstid på ca. 1 dag.

Valeo og Hella dynamo og startere

Vi kan også levere dynamo og starter fra de norske importørene av Valeo, og Hella. Dette for å kunne hjelpe våre kunder best mulig dersom problemer oppstår.