bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Tilhengerfester fra flere produsenter

Vi fører flere merker av tilhengerfester. Bosal, GDW og Westfalia våre førstevalg, sistnevnte er ganske nye på markedet i Norge. Westfalia etablerer lager i Norge for tiden og lagerfører en stor bredde hengerfester til nyere biler.

Hengerfester kan deles inn i to hovedgrupper, hengerfeste med fast kule og hengerfeste med avtagbar kule. De avtagbare er naturligvis endel dyrere enn de faste, men de vil ikke synes i den grad på bilens bakende når de ikke er i bruk.

NB! det er viktig å kontrollere hvor mange kilo din bil kan trekke, og samtidig sjekke at hengerfeste fabrikanten har like høy godkjenning. Om bilens vognkort tilsier at man kan trekke f.eks 1700 kg, og hengerfeste ikke er godkjent for mer enn f.eks 1500 kg gjelder det laveste tallet. Om hengerfeste overgår bilens godkjenning gjelder det som står i vognkortet.

Kabelsett

Finnes i flere varianter, tidligere ble det solgt mye universale kabelsett. Men med en stadig mer moderne bilpark med mye elektronikk, vil vi ikke anbefale denne typen kabelsett på moderne biler. Dersom uhellet skulle være ute og bilens ledningssett skulle kortslutte, vil en evt reperasjon bli meget kostbar.