bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Motorsykkel batterier


Sikker start med VARTA MC batteri.

Som offisiell grossist for Varta Batterier kan vi naturlig nok også skaffe batterier til moped og motorsykkel.

VARTAs MC batterier har enestående egenskaper for MC bruk. Opplev den friheten som motorsykler gir. For å kunne nyte denne friheten kreves også trygghet med å kunne starte motorsykkelen din når du vil.

 

Du kan også bruke VARTAs MC batterier til mopeder, ATV, vannscooter, snøscooter og gressklipper. Uansett hvilket kjøretøy du har Varta det perfekte batteri til ditt bruk. Vi tilbyr en rekke typer batterier, men har allikevel sørget for at det er enkelt for deg å beholde oversikten. All viktig informasjon, som typebetegnelser, kaldstartstrøm ihht. EN og kapasitet, er ført opp i korte, lettfattelige oversikter. Man vil jo tross alt ikke bruke lang tid på å lete seg frem – man vil fortest mulig komme av sted på en trygg kjøretur med det perfekte batteri.


Søk etter batteri i Vartas online katalog her.