bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Varta batterier for tyngre kjøretøy

Utfordringene for nyttekjøretøyer er like individuelle som kjøretøyene og deres bruksområder. Enten det gjelder lastebiler for langtransport, varebiler, turbusser, kommunale kjøretøy, landbruksmaskiner eller anleggsmaskiner.

 

Alle kjøretøyene stiller ulike krav til batteriets ytelse. Med den nye Promotive Trio har VARTA passende batterier til alle typer nyttekjøretøy.

 

 

Varta ProMotive Silver

VARTA Promotive Silver er den perfekte løsningen for kjøretøy som må yte mye i den daglige driften – og som ikke kan tillate seg lang stillstand. VARTA Promotive Silver er utstyrt med den enestående labyrintlokk- og kalsium-silver-teknologien som sørger for effektivitet slik det er beskrevet i kjøreboken. Nå hører endelig kaldstartproblemer og serviceintervaller fortiden til.

 

Med sin høye syklusstyrke og ekstremt lange levetid oppfyller VARTA Promotive Silver selv de høyeste kravene takket være ”Longlife Technology SHD” Dermed skaper. VARTA Promotive Silver de beste forutsetningene for topprestasjoner i by- og rutetrafikk og ved langtransport.

Varta ProMotive Blue

Der det kreves pålitelighet, viser den robuste kraftpakken virkelig hva den er god for. Dette er et batteri det bor mye i. Den innovative labyrintlokk-teknologien og Acid Reserve Design gjør VARTA Promotive Blue til den robuste proffen for proffer. Batteriet er fullstendig vedlikeholdsfritt og ti ganger mer vibrasjonsbestandig enn EN-normen krever. Og takket være Energy Control overbeviser det i det daglige arbeidet og etter lengre stillstand takket være de maksimale kraftreservene. VARTA Promotive Blue har et stort spekter av funksjoner som gjør det til førstevalget for alle kjøretøyer, både for dem som må tåle tungt arbeid på byggeplasser og i landbruket så vel som for kommunale kjøretøyer og ved varelevering.

Varta ProMotive Black

VARTA Promotive Black overbeviser gjennom innovativ VARTA-kunnskap og sørger for skreddersydd kraft til eldre modeller – og til alle kjøretøy med lavere energibehov.

Takket være den velprøvde hybridteknologien er VARTA Promotive Black kjennetegnet ved store kraftreserver og fremragende ytelse. Det er full-stendig vedlikeholdsfritt ved normale bruksforhold. Enten det skal brukes i lastebiler, anleggsmaskiner eller landbruksmaskiner er VARTA Promotive Black med sin vibrasjonsbestandige konstruksjon og høye syklusstyrke en pålitelig energikilde som overbeviser fra første stund.