bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Ekstralys

Vi selger en stor bredde med ekstralys fra leverandører som Hella, Bosch, Valeo, Britax og mange flere. Med mange lange og mørke høst og vinterkvelder her oppe i nord er det lurt å ha godt lys på bilen. Vi kan skaffe både LED og halogen lamper.

 

Dette kan gi deg den ekstra fordelen i mørket for å oppdage farer som man ellers kanskje ikke ville ha sett med svakere lys på bilen. Ekstralys kommer i flere størrelser og utgaver, i LED, vanlig halogen til xenon lamper som er endel dyrere, men gir også bedre lys.

Lysbjelker


Fra flere av våre produsenter kan vi også skaffe lysbjelker til montering på tak. Enklete har behov for dette ved tungtransport eller om man må stoppe opp og gi sine medtrafikkanter et varsel om at noe uforutsett er på gang.