bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Støtdempere til lastebiler og andre tyngre kjøretøy

Vi har flere leverandører som leverer støtdempere til lastebiler, busser, trailere med mer. Med tanke på sikkerhet bør man alltid være sikker på at man har en støtdemper som fungerer optimalt. En støtdemper skal sørge for at dekkene alltid har bakkekontakt ved ugjevnt underlag så optimalt bremseeffekt og styring oppnåes.

 

Samtidig vil man med en god støtdemper minimere bevegelsene til kapellet eller kjøretøyet i svinger og ved unnamanøvreringer og lignende. Med dårlige stødempere kan f.eks velt av kjøretøyet oppstå i kritiske situasjoner, dette kan i mange tilfeller unngåes om kjøretøyet/hengeren har støtdempere med god virkningsgrad. Defekte støtdempere kan også medføre større slitasje på understell som foringer, endeledd, bærekuler og lignende.

Sachs støtdempere

Sachs leverer støtdempere til mange tyngre kjøretøy. Sachs er en originalprodusent av støtdempere og har leveranser til flere produsenter. Sachs har i over 70 år levert innovative produkter til bilbransjen samtidig som de garanterer for maksimal komfort, trygghet og pålitlighet.

Se Sachs sin onlinekatalog her:

Koni støtdempere

Koni er ofte løsningen der en ekstrem støtdemper kreves. Koni produserer sine støtdempere i forsterket og forbedret utgave i forhold til originalt og Koni sine dempere er spesialtilpasset for hver enkel bilmodell . På dårlige og svingete norske veier kan det ofte være ønskelig med en dempere med bedre dempervirkning. Koni støtdempere er markedsledende produkter, ikke bare med hensyn til lang levetid, men de har også ISO 9001:2000 Kvalitets sertifikat.


God økonomi, det er ikke uvanlig at med Konis 91 serie Trailer dempere å overstige en million kjørte kilometer. Kombinasjonen mellom justerbare dempere og utskiftbare støtdemperforinger er med på ytterligere å øke levetiden på Koni dempere. Koni støtdempere gir dermed en meget lav kostnad pr kjørte kilometer.

Se Koni sin katalog på nett for Buss, Truck og trailer her: