bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Kjøpsvilkår - Jacob's Auto-Supply AS

 

Salgsbetingelser
Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos Jacob’s Auto-Supply AS. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser.
Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på våre sider.
For å kunne handle hos Jacob’s Auto-Supply AS må du ha leveringsadresse i Norge og registrere deg som bruker i vår nettbutikk. Dette for å oppnå høyest mulig sikkerhet rundt betaling og levering. Registreringen er gratis, og uten forpliktelser for deg. Opplysningene blir lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Straks du har lest gjennom betingelsene, akseptert dem, og registrert deg, vil du kunne legge inn kjøpsordre på varer hos auto-supply.no.

Priser
Alle våre priser gjelder levert vår butikk, evt frakt tilkommer dersom dette er aktuelt. Innenfor Oslo har vi egen distribusjon til våre faste profesjonelle kunder (B2B)(se egne bestemmelser). Kunder som ikke berøres av våre egne vareutleveringer får tilsendt sine varer av en ekstern distributør (posten, budbil eller lignende) disse kundene vil bli belastet for en fraktandel.


Betaling
Kunder som er registert som kontantkunder skal betale sine varer kontant ved levering, evt reservere betalingen i betalingsløsningen i vår nettbutikk ved postforsendelser. Vi aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard og alle andre debetkort med VISA-logo, i tillegg aksepterer vi også bank axess.
Når du betaler med kort, låses beløpet du skal betale på din konto inntil varen du har bestilt er sendt fra oss. Denne ordningen skaper trygghet, som kunde er du sikret at Jacob’s Auto-Supply ikke tar betalt for varen før den er sendt/hentet fra oss. Hvis det oppstår problemer med leveringen fra vår side vil beløpet "låses opp" slik at du har normal tilgang til pengene. Betalingsordningen er godkjent av Datatilsynet.  Samtlige priser er angitt i norske kroner og merverdiavgift er inkludert i prisen (prisene kan vises uten m.v.a om ønskelig).
Varen(e) vil deretter sendes på raskest og rimeligst måte etter at betaling er mottatt. 
Anførselskunder blir fakturert med samlefaktura fire ganger pr mnd med forfall tilsvarende kredittiden i antall dager etter fakturadato.  Fakturagebyr på samleordre under kr 500,- eks mva pr uke er kr 20,- eks mva.


Utlevering av personalia
Jacob’s Auto-Supply er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til  varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester innunder Jacob’s Auto-Supply. Jacob’s Auto-Supply vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om våre kunder eller til en tredjepart. Ved å melde deg inn hos Jacob’s Auto-Supplys nyhetsbrev gir du selskapet tillatelse til å bruke din e-postadresse til å sende markedsføring om bedriften. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og rett til å kreve dem slettet. Kontakt oss i så fall via vårt kontaktskjema.


Skade på tilsendte varer
Dersom du har fått tilsendt en vare som er skadet under transport må transportør og leverandør kontaktes umiddelbart. Skaden må kunne dokumenteres.


Retur av varer
Ved retur av varer skal disse leveres til oss i uskadd originalambalasje sammen med kopi av pakkseddel eller faktura/salgskvittering. Om varen er skadd eller embalasjen ødelagt på noen måte kan retur av denne avvises.  Elektriske komponenter som har vært montert på bil, eller andre brukte deler, tas ikke i retur.
Dersom varen er levert kunden med ekstern distributør må varen sendes tilbake til oss for kundens kostnad, men ikke i oppkrav. Retur kan leveres til vår egen distribusjonsbil om vår sjåfør er innom kunden. Returgebyr kan forekomme.


Retur av pant
Ved retur av pant (gjelder dynamo/startere, bremsecalipere, drivaksler etc.) skal den gamle komponenten returneres i hel stand og i originalembalasjen. Det må ikke være skader på den gamle delen og den må være overhalbar. Dynamoer og startere må kunne dreies fritt rundt.


Reklamasjon
Ved reklamasjon på  deler må det dokumenteres følgende: kjøpsdato (kopi av salgsdokument), km.stand ved monteringstidspunkt og kjørelengde, en beskrivelse av feilen. Vi vil deretter behandle reklamasjonen i samråd med våre leverandører. Evt. erstatningsvarer vil bli belastet kunden inntil reklamasjonen er godkjent.


Spesialbestilte varer
Ved retur av spesialbestilte varer kan vi nekte å ta varen i retur evt. ilegge et returgebyr. Dette gjelder varer som normalt ikke er lagervare hos oss.
Ved kansellering av ordre, må brukeren kontakte Jacob's Auto-Supply direkte per e-post, post@auto-supply og oppgi ordrenummer sammen med beskjed om kansellering. Dersom varene allerede er sendt må kunden betale.


Angrerett
Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på forbrukerkjøp hos Jacob’s Auto-Supply AS sin nettbutikk, der kjøpesummen er over NOK 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde og i den originale forpakningen. Husk å ebmalere varen som skal returneres godt, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice. . Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav.
Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til
deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen
fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til
rådighet for oss. Produktet sendes tilbake sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Vareinformasjon
Jacob’s Auto-Supply AS gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Likevel kan vi få feil informasjon fra våre underleverandører. Jacob’s Auto-Supply tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for Jacob’s Auto-Supply. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører. Videre tar Jacob’s Auto-Supply forbehold om ikke innkommende varer.


Leveransevilkår
Vi aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard, og alle andre debetkort med VISA-logo. Jacob’s Auto-Supply leverer kun varer i Norge. (forsendelser til utlandet må behandles spesielt.)
Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til Jacob’s Auto-Supply. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på NOK 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.