bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Nyheter

Motacc stålomspunnede bremseslanger med Tüv-godkjenning

Motacc stålomspunnede bremseslanger med Tüv-godkjenning

Jacob’s Auto-Supply AS er forhandler for Motacc bremseslanger i Norge. Her kan du lage din bremseslange etter mål fra den gamle slangen, og det finnes utallige varianter av koblinger og festeanordninger for å lage en bremseslage som er så nært opp til originalen som mulig.

Desverre har vi ikke noen vognliste til biler enda, så langer må lages etter vareprøve fra de gamle bremseslangene eller ved mål.

Selv om bremseslangene leveres med Tüv godkjenningspapirer kan ikke Jacob’s Auto-Supply garantere problemfri godkjenning av motorkjøretøyet med disse påmontert, i følge telefon med statens vegvesen vil de ikke godkjenne slike slanger, de sa de ikke fysisk kan se om be begynner å bli morkne, og at slangen begynner å sprekke opp.