bytt bil

Min bil

For raskt å finne delene du ønsker kan du velge bil via skiltnummer, eller gjøre et manuelt søk i vår bildatabase, vi vil deretter kun vise deg deler som passer valgte bil.

Velg din bil


Produkter

Produkt grupper

Velg produkter som passer spesifikt til valgte bil, vennligst søk i Bilkatalogen. (produkter som er universale og som ikke er bilspesifikke finnes i Universalkatalogen nedenfor).

Bilkatalog

Universalkatalog

Produkter som ikke er merkerelatert. Her finner du forbruksmateriell, verktøy, bilstereo, smøremidler osv.

Universalkatalog
Siden vi henter informasjon fra eksterne leverandører kan dette ta litt tid. Vær tålmodig.

Nyheter

Prøv oss på filter til din bil.

Prøv oss på filter til din bil.

Jacob’s Auto-Supply har i lengere tid jobbet for at du som bileier skal få et rimeligere bilhold. I denne prosessen har vi angrepet noe av det som byttes oftest på bilen, nemlig filterene. Med utspring fra vår hovedleverandør Mann & Hummel har vi sett på våre salgs-statestikker og lett etter alternative leverandører på varegrupper som luft-filter, kupè-filter og drivstoff-filter. Vi supplerer vårt sortiment av best-selger filtre med kvalitetsprodukter fra leverandører som Topran, Japanparts og Airmatic.  Alle nevnte produsenter leverer filter i originalkvalitet produsert etter bil-fabrikantenes spesifikasjoner.

Reduser dine kostnader på ditt bilhold uten at det går ut over bilen din, prøv Jacob’s Auto-Supply på servicedeler du også.