I forbindelse med Corona-pandemien (Covid-19) gjør vi følgende tiltak.


Vi leverer fortsatt ut varer til våre bedriftskunder, men varene blir satt på trappen til kunden, og ikke levert til kunden personlig.


Til kunder som skal betale ved levering, vennligst oppgi kortnummer ved bestilling, så trekker vi betaling før utkjøring. (Vi håper våre kunder stoler på oss mht dette, og at dette ikke blir misbrukt, vi skal fortsette vårt kundeforhold i mange år etter dette).  


Butikken, vi oppfordrer våre kunder til å ringe 22 65 03 55 og bestille før de kommer, så varene kan ligge klare når kunden kommer for å hente.


Vår nettbutikk: www.auto-supply.no er naturligvis åpen, her kan du be om levering eller henting i vår butikk (du vil få melding når varen er ferdig plukket).


Ved besøk i butikken: hold avstand til våre medarbeidere, ikke len over disken for å se hva som skjer på skjermen, om dette skjer vil våre medarbeidere trekke unna, og dette forsinker kundebehandlingen.


Vi ønsker maks 1 kunde i butikken av gangen, sitt gjerne i bilen og vent.


Vi oppfordrer våre kunder til å betale med kort ved henting.


Våre ansatte: Så langt er alle på jobb, men vi har en som er i risikogruppe for smitte, han har flyttet kontoret hjem, og svarer telefon derfra. Flere av våre ansatte har logistikkproblemer med små barn som må være hjemme på dagtid, vi ber om forståelse for om bemanningen reduseres.


Disse tiltakene iverksettes for å hjelpe med å redusere smittespredning, vi tror ikke at DU er smittet, men føler at dette er små grep som kan gjøres for å minimere risikoen for videre spredning av dette viruset. Dette er den største dugnaden vi noen gang har vært med på, håper alle er med og bidrar på sin måte.Med vennlig hilsenJacob’s Auto-Supply AS