OSS Smøremidler - Et merkenavn fra MPM

MPM ble etablert for ca 25 år siden som en ekte spesialist på smøremidler og væsker. Siden har de hatt en flott reise med å skape vekst og kunnskaper i samarbei med globale kunder, leverandører og fremragende stab. Målet var å være den mest komplette leverandøren av alle smøremidler og væskebehov til moderne verdensomspennende bilparker med OEM-godkjente produkter. I dag er vi stolte over å ha realisert denne oppgaven.

VISJON OG STRATEGI
I 1990 så de et økende behov for en langt nøyansert og spesialisert portefølje av smøremidler og væsker til bil-, lastebil- og tunge kjøretøy. Til sammenligning var mindre enn 10 forskjellige produkter nødvendige for å oppfylle bilprodusentenes obligatoriske spesifikasjoner i 1995. I dag krever bilprodusenter over 80 forskjellige obligatoriske produkter for å holde den stadig økende motorkompleksiteten i gang for å oppfylle energiøkonomi, miljøkrav og selvfølgelig maksimerer motorens ytelse.

OSS (MPMs) forretningsmål er gjennomsiktig: å fullt ut dekke det stadig voksende behovet for markedet for alle smøremidler og væsker for verdensomspennende moderne bilparker med bare OEM obligatoriske og godkjente produkter. Vår strategi er å fokusere på å møte kontinuerlige og økende krav fra den globale bilindustrien.

OSS SIN MÅTE FOR Å LEVERE VERDI TIL DEG
Vi setter alltid kunden først - i vårt sinn og hjerte. OSS leverer et produktsortiment som dekker over 99% av nødvendige smøremidler og væsker for å vedlikeholde en verdensomspennende bilpark. OSS leverer bare OEM obligatoriske og godkjente produkter. OSS opererer fra sitt høyteknologiske spesialiserte fasiliteter sentralt i Nederland.


Eni smøreoljer:

Eni (tidligere kjent som Agip) er et Italiensk oljeselskap som utvinner, produserer og foredler olje, de er involvert i alle produksjonsfaser fra boring etter olje og helt til ferdig produkt.

Eni er en komplett leverandør av smøremidler, ler mer om hver kategori nedenfor.Skiltnummersøk Eni smøreoljer:

Klikk på skiltet her, søk etter rett olje hos Eni. Linken åpnes i ny fane, deretter kan du finne pris og beholdning i vår nettbutikk.