SuperPro polyurethane foringer


Som norsk importør og distributør for SuperPro polyurethane foringer har vi fått nok en god støttespiller innen sport, rally, gatebil og tuning markedet. SuperPro har en stor bredde med over 3000 forskellige foringer til det meste av det europeiske bilmarkedet.

 

Dette dekker flere markeder som 4x4, klassiske biler og moderne biler. SuperPro er utviklet og produsert i Australia av det australske firmaet Fulcrum. Fulcrum ble grunnlagt som firma i 1976.  


Hvorfor polyurethane foringer?

Polyurethane er et materiale som ikke er fleksibelt i forhold til gummi som oftest er brukt på bilens originale understell. Ved å bytte til SuperPro polyurethan foringer vil du få et understell som gir bedre kontakt med underlaget som igjen gir bedre veigrep og konstant styre geometri som igjen resulterer i bedre styrerespons og mindre dekkslitasje i tillegg til at SuperPro forlenger levetiden på understellets foringer. 

SuperPro kontinuerlig tester sine foringer og forbedrer sine produkter om dette er nødvendig. Dette skjer på SuperPro sine egne biler, og deres mange kundebiler rundt om i verden.

 

Alle SuperPro polyurethane foringer leveres som sett og inneholder det som er nødvendig, som f.eks:

·         Polyurethane foringer

·         Stål hylser

·         Skiver

·         Fett

·         Monteringsinstruksjoner på engelsk.Camber og caster justeringsmuligheter

En av mange fordeler med SuperPro er at de leverer endel av sine foringer med justeringsmuligheter for justering av camber og caster for senkede biler og lignende. På denne måten kan brukeren få to produkter i ett ved montering av SuperProforinger på bilen sin. SuperPro leveres naturligvis også polyurethane foringer i standard utførelse.SuperPro polyurethanforinger


SuperPro er unike med sitt profesjonelle forsknings og utviklingsprogram basert på mange års erfaringer innen understell industrien. Alle foringer er forskjellige, produsert i forskjellige hardheter utifra hva som er nødvendig for å forbedre din bil best mulig. SuperPro polyurethane foringer forblir konstant i den hardhet den er produsert, selv under ekstreme forhold som f.eks 4WD og off road racing.

I motsetning til andre leverandører leverer SuperPro foringer med minne, dette betyr at om foringen får et slag, vil ikke SuperPro sine foringer deformeres, men trekke tilbake til sin opprinnelige form. 

Jacob's Auto-Supply har mye SuperPro polyutethanforinger på lager som ikke ligger på nett, send oss derfor en melding så sjekker vi om vi har den eller de foringene du trenger.