Eibach fjærer

Jacob's Auto-Supply AS er importør for fjærprodusenten Eibach, kanskje den aller beste produsenten av sportsfjærer på markedet. Selv om Eibach har fabrikker over hele kloden, er aller fleste produkter vi selger produsert i Finnentrop i Tyskland.


Eibach ERL: Eibach produserer i tillegg til sine mest kjente senkesett også standard fjærer, som har samme høye kvalitet som vi kjenner igjen fra deres senkefjærer.

Eibach har et bredt utvalg av senkesett i sitt sortiment - vi leverer Eibach sine senkesett med de papirer som trengs for at det enkelt skal kunne godkjennes til din bil.  Det er flere segmenter av senketeknikk - og vi leverer det meste av dette.

Eibach Pro-Kit er moderat senking er senking uten å bytte bilens standard støtdempere - normalt gjelder dette for senking inntil 30 - 40mm som er grensen av senking uten å måtte korte slaglengden av en støtdemper. Dette er uten tvil det vi selger mest av. Pro-Kit kan osgå selges i sett med Bilstein B6 eller B8 støtdempere, da i et Eibach B12 Pro-Kit. 

Eibach Sportline senkesett, senker mer enn Pro-Kit og ofte anbefales å bytte til støtdempere med kortere slaglengde, f.eks. Bilstein B8 Sportsdempere. Alternativt kan Eibach B12 Sportline brukes, dette er sett som inneholder både støtdempere og senkefjærer som er tilpasset hverandre. Senkegrad - variabel avhengig av settet. 30-60 mm (produsent avhengig)

Coilovers: Dette er blant det grommeste du kan ha på din bil, coilovers er komplette senkesett til din bil med muligheten for å justere høyden på bilen ved hjelp av utvendige gjenger på støtdemperen - som tillater justering av fjærskålens høyde.ERL | EIBACH Replacement Line

HØYKVALITET STANDARD FJÆRER

Biler er blant de mest komplekse produktene i vårt daglige liv. Derfor krever bilprodusentene at leverandørene skal overskride de strengeste kvalitetsstandardene innen industrien. Bare de som leverer høyeste kvalitet, rask levering, rimelige priser og innovative ideer, kvalifiserer som langsiktige partnere i dette utfordrende miljøet. Likevel må man konstant bevise kompetanse på nytt.

Med 65 års erfaring innen tekniske fjærer har Eibach utviklet seg til en global leder innen høykvalitets suspensjonsteknologi og har opprettholdt denne posisjonen i flere tiår som en OE-leverandør for globalt aktive bilprodusenter, samt topp-motorsports innen kvalifisering av bilkjøring. Nå har Eibach innarbeidet all sin kompetanse og produksjonskompetanse fra alle disse områdene til et attraktivt standardfjærprogram. Eibach-"erstatningslinjeprogrammet" ERL, som inneholder de fleste vanlige typer standardfjærer, tillater bytting av standardfjærer i OEM-kvalitet til rettferdige ettermarkedspriser. Eibachs kvalitetsløfte starter med forsiktig utvalg av passende fjærstål, som dannes på toppmoderne CNC-viklingsmaskiner med ekstrem presisjon. Ved å kombinere varmebehandling, gir skyting og en holdbar korrosjonsbeskyttelse, inkludert pulverlakk, garanterer holdbarhet og ekstrem stabilitet. Hver fjær er satt til rett høyde for å sikre at kjøretøyet etter kjøring forblir i riktig kjørehøyde. På vei til verkstedet er erstatningsfjærene beskyttet mot skade ved optimalisert emballasje. Deretter sikrer en omfattende produktgaranti kunden at de har gjort det riktige valget med Eibach.

Eibach bruker utelukkende høystyrke eller herdede materialer, og produserer i henhold til de høyeste standarder innen bilindustrien. Eibach fjærer er utformet for å gi fordeler når det gjelder kvalitet, holdbarhet, vektreduksjon og håndtering.

Produktfordeler ved EIBACH-erstatningslinjen (ERL):

Konstruert og produsert av Eibach
    
Teknikk og produksjon i henhold til OE-standarder (ISO / TS 16949)

Profesjonell og sertifisert datahåndtering - TecDoc Certified

65 års erfaring

omfattende referanser blant produsenter av bilindustrien og originalutstyr

full service leverandør innen ytelsesfjærteknologi, spesielt i produktspekteret "fjærer"


PRO-KIT | SPORTSFJÆRER

Førstevalg for bilentusiaster fra hele verden!

Verdens ledende sportsfjær program

Konstruert og testet for å fungere perfekt med originale støtdempere
Første skritt mot et komplett sportsfjæringssystem
Senker bilens tyngdepunkt - senker kjøretøy opp til 40 mm
Senking = forbedrer bilen kjøreegenskaper og utseende
Progressiv fjærdesign
Prestasjons kjøreegenskaper


Eibach Pro-Kit er det perfekte svaret for de mest populære gatebilene.
Det er vårt legendariske fjærsystem som dramatisk forbedrer både bilens ytelse og utseende. Pro-Kit senker bilens tyngdepunkt, reduserer at bakenden legger seg nedpå under hard akselerasjon, krengning i svinger og overdreven stuping av fronten under hard bremsing.

Kombinert med dekk og felger, er Eibach Pro-Kit en vinnende oppskrift for ytelse. Pro-Kit reduserer også overdrevene gap mellom hjul  og hjulbue, slik at bilen din ser like sporty ut som den virker på veien.

Hvert Eibach Pro-Kit er designet og testet av våre Eibach sine teknikere og erfarne sjåfører, for å levere et aggressivt godt utseende og høy ytelse håndtering, uten å ha noen risiko for dårlig sikkerhet eller kjørekvalitet.

Ved å bruke vår proprietære, progressive fjærdesign, gir Pro-Kit den ultimate balansen til å ta din lidenskap for å kjøre til et helt nytt nivå.

FØR |  Standardoppsett
OEMs design deres suspensjon for å appellere til massene. De gir mye plass til forbedringer i håndtering, lydhørhet og sportslig utseende som alle bilentusiaster ønsker.

AFTER | MED PRO-KIT
Du vil øyeblikkelig legge merke til den betydelige forbedringen i håndtering, bremsing og respons. Samtidig vil bilen få et bedre utseende og sportslig preg.

Les mer detaljert om Eibach sine varegrupper nedenfor: